loading

ÉRDEKLŐDIK EGY ONSTARRAL FELSZERELT OPEL IRÁNT?

  1. Alakítsa kedvére OnStarral felszerelt Opeljét. Az OnStar opcióként szinte valamennyi új Opel modellhez elérhető, bizonyos felszereltségi szinteken pedig alapfelszerelés.
  2. Ha már megvette új Opeljét, szervizpartnerének mindössze néhány adatra van szüksége – például az Ön e-mail címére – az Ön előzetes OnStar-regisztrációjánal elvégzéséhez.
  3. Amint befejezte a regisztrációt, üljön be autójába, és nyomja meg először a kék Szolgáltatás gombot az OnStar-élmény megkezdéséhez!


A legjobb az egészben, hogy az OnStar-szolgáltatások ingyenesek az első 12 hónapban¹!


 1Kivéve a Wi-Fi Hotspotot, melynek esetében – amint elérhető lesz – az ingyenes kipróbálási időszak 3 hónap vagy 3 GB (amelyiket először eléri). A 12 hónapos ingyenes kipróbálási időszak után eldöntheti, hogy kéri-e továbbra is az OnStar-szolgáltatásokat. Ez már díjköteles. Minden ingyenes próbaidőszak az első forgalomba helyezéssel vagy az Opel márkakereskedő általi leszállítással kezdődik (amelyik előbb bekövetkezik), az ügyfél aktiválásától függetlenül. 

 

HOGYAN KÉRHETEM AZ ONSTART?

Az OnStar e-mailben küld Önnek meghívót. Csak kattintson a mellékelt linkre az e-mailben, és tegye a következőket:

  • Válasszon jelszót és biztonsági kérdéseket
  • Ellenőrizze és töltse ki személyes adatait, valamint a járműspecifikációkat
  • Fogadja el az OnStar és a Wi-Fi feltételeit
  • Állítsa be OnStar felhasználói preferenciáit

 

Mindössze négy lépés után aktiválódik az OnStar, és várni fogja Önt, amikor elhozza új Opeljét!

 

A 12 hónapos ingyenes kipróbálási időszak¹ után eldöntheti, hogy kéri-e továbbra is az OnStar-szolgáltatásokat.
A jövőben a Wi-Fi Hotspot adatcsomagokat külön vásárolhatja meg a kijelölt hálózati szolgáltatótól, az alábbi oldalon lévő utasításokat követve: link a MyOnStar oldalra.

 

Nincs e-mail-címe?

Nem probléma: Opel-szervizpartnere segíteni fog, hogy közvetlenül az oldalon regisztrálhasson. Aktiválódik az OnStar, és várni fogja Önt, amikor elhozza új Opeljét!

 

U.i.: E-mail-fiók nélkül nem fog tudni használni bizonyos remek OnStar-szolgáltatásokat, mint például az okostelefon-alkalmazást, a járműdiagnosztika havonta küldött e-mailjét, vagy a jövőben a Wi-Fi Hotspotot autójában.

A legjobb az egészben, hogy az OnStar-szolgáltatások ingyenesek az első 12 hónapban¹!


1Kivéve a Wi-Fi Hotspotot, melynek esetében – amint elérhető lesz – az ingyenes kipróbálási időszak 3 hónap vagy 3 GB (amelyiket először eléri). Minden ingyenes próbaidőszak az első forgalomba helyezéssel vagy az Opel márkakereskedő általi leszállítással kezdődik (amelyik előbb bekövetkezik), az ügyfél aktiválásától függetlenül.OPELJÉBEN MÁR VANNAK ONSTAR-GOMBOK?

Ha Opeljében már vannak OnStar-gombok, de még nem aktiválta az OnStart, csak nyomja meg a kék gombot az OnStar-szolgáltatás ingyenes kipróbálásához! Egyszerű: egy OnStar-tanácsadó segít az OnStar aktiválásában.

Ha élvezte az ingyenes OnStar kipróbálási időszakot és a továbbiakban is élvezni szeretné az OnStar előnyeit, csak iratkozzon fel.


* A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk. Az Opel az ésszerűség határain belül erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a honlapon található adatok pontosak és naprakészek legyenek, de nem vállal felelősséget a honlapon található információk esetleges pontatlanságából eredő veszteségek illetve kártérítési igények kapcsán. Az oldalon található információk pontatlanságát okozhatja például a termékek specifikációinak, az opcionális kiegészítőknek (stb.) az időszakos megváltozása. A bemutatott vagy leírt termékek közül némelyek csak bizonyos országokban kaphatók, vagy csak felár megfizetése mellett. Az Opel fenntartja a termékspecifikációk tetszőleges időpontban történő megváltoztatásának jogát. Az Ön országában érvényben lévő termékspecifikációkról Opel Márkakereskedőjénél tájékozódhat.
Ugrás az oldal tetejére