loading

KAPCSOLATNem találta meg a választ a kérdésére a GYIK-ben? Segítségre vagy bővebb információra van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot. Szervizcsapatunk rendelkezésére áll.

Hívjon minket!

Helyi, ingyenesen hívható szám: +36 80 982 508
Helyi tarifával hívható szám: +36 1 777 7577
Nemzetközi, ingyenesen hívható szám: +800 800 22 334

Küldjön e-mailt

onstar.europe@onstar.com

Írjon levelet

OnStar Europe Ltd.
Luton HQ & Training Center
Osborne Rd
Luton, Bedfordshire
United KingdomONSTAR GYIK


 • Melyik autókban van OnStar?
  Az OnStar személyautóink teljes választékában elérhető az Adamtől az Insigniáig. 

 • Hogyan kérhetem az OnStart?
  Az OnStar alapfelszerelés Enjoy/Edition, Dynamic, Innovation és OPC felszereltségi szinteken, a többi szinten külön rendelhető. A konkrét elérhetőségért tekintse meg a járműkonfigurátort. Új Opelje vásárlásakor márkakereskedője elmagyarázza, hogyan juthat hozzá az OnStarhoz és hogyan aktiválhatja a szolgáltatásokat online. 

 • Hogyan tudom elkezdeni használni az OnStart?
  Ha OnStarral felszerelt járművet vásárol, regisztrálnia kell és aktiválnia kell az OnStart. Kapni fog egy e-mailt az Opeltől - egyszerűen kattintson rá a linkre az aktiválási folyamat befejezéséhez. Ha használtan vásárol OnStarral felszerelt járművet, csak nyomja meg a Szolgáltatás gombot, és beszéljen egy OnStar-tanácsadóval OnStar-fiókja létrehozásához. Ha kérdése van, nyomja meg a Szolgáltatás gombot, és beszéljen egy OnStar-tanácsadóval.

 • Hogyan léphetek be OnStar-fiókomba?
  Amint létrehozta fiókját, a myOpel-alkalmazáson keresztül férhet hozzá OnStar-fiókjához. 

 • Minden szolgáltatás minden autóhoz elérhető?
  Előfordulhatnak olyan szolgáltatások, amelyek nem elérhetők bizonyos autókból. További részletekért látogasson el a "modellspecifikációk" oldalra. 

 • Kérhetek OnStart a jelenlegi autómhoz?
  Az OnStar csak a legújabb Opel modellekkel kapható. Az OnStar nem szerelhető be már meglévő autókba. 

 • Kérhetek OnStart más autómárkákhoz?
  Az OnStar egy egyedi szolgáltatás, amely csak Opel autókhoz érhető el. 

 • Hogyan mondhatom le a szolgáltatás előfizetését?
  Bármikor dönthet úgy, hogy nem kéri az OnStar-szolgáltatásokat, bár reméljük, erre nem kerül sor. Lépjen be OnStar-fiókjába és ott iratkozzon le, vagy nyomja meg az OnStar Szolgáltatás gombot az autóban és beszéljen egy tanácsadóval, aki segítségére lesz. 

 • Működik majd az OnStar, ha külföldre utazok?
  Igen, az OnStar-szolgáltatások egész Európában elérhetők. A Wi-Fi kapcsolat az adott országtól függ. Az országok listáját az "OnStar kérése" részben találja. Itt nézhet utána, hol érhetők el a szolgáltatások és az adatbarangolás.

 • A biztosítótársaságom megkapja az adatokat?
  Nem, az Ön biztosítója nem kap semmilyen információt. Adatait egyáltalán nem osztjuk meg semmilyen harmadik féllel – kivéve, ha Ön kéri. 

 • Milyen nyelven lesz elérhető az OnStar?
  Az OnStar számos nyelven elérhető: angol, bolgár, cseh, dán, finn, francia, görög, holland, lengyel, magyar, német, norvég, román, olasz, orosz, portugál, spanyol, szlovák, szlovén és svéd. Annak érdekében, hogy hívására minél gyorsabban reagáljunk, rendkívüli körülmények között előfordulhat, hogy először egy angol nyelvű tanácsadót kapcsolunk. 

 • Hogyan választhatok nyelvet?
  OnStar-fiókja nyelvét Ön választja meg az igényléskor. Bármikor megváltoztathatja fiókja nyelvét a "profilom" oldalon.
  Bármikor megváltoztathatja a nyelvet az infotainment rendszerben; ezzel megváltoztatja azt a nyelvet is, amelyen az OnStar-tanácsadó kommunikál Önnel (lásd a nyelvekre vonatkozó részt a fentebbi kérdésnél). Ha bármely más nyelvet választ, angolul beszélő tanácsadót kapcsol az OnStar.

 • Kipróbálhatom ingyenesen az OnStart?
  Igen, minden OnStarral vásárolt új autóhoz 12 hónap ingyenes kipróbálási idő jár az OnStar-szolgáltatásokra.
  Amint elérhetővé válik, a Wi-Fi Hotspothoz is lesz külön ingyenes próbaidőszak. A részleteket a weboldal "OnStar kérése" részénél találja.

 • Ha más országban vagyok, külön díjat számol fel az OnStar, ha felhívok egy OnStar tanácsadót?
  Országtól függetlenül nem számítunk fel külön díjat azért, ha autójából kapcsolatba lép egy tanácsadóval az OnStar rendszeren keresztül.
 • Mikortól indul az OnStar-szolgáltatásokra a 12 hónapos kipróbálási időszakom?
  A 12 hónapos ingyenes próbaidőszak (kivéve a Wi-Fi adatcsomagot) a jármű első forgalomba helyezésekor vagy az Opel márkakereskedő általi kiszállításkor kezdődik (amelyik előbb bekövetkezik), az ügyfél aktiválásától függetlenül.

 • Mikortól lesznek elérhetők az új szállásfoglalás és parkolóhely-keresés szolgáltatások?
  A szolgáltatások már elérhetők, hivatalosan az Insigniával vezették be őket.
 • Az új szolgáltatások minden Opel/Vauxhall modellhez elérhetők?
  Igen, az új szolgáltatások minden OnStarral felszerelt Opel/Vauxhall modellhez elérhetők.

 • Mennyibe kerülnek a szolgáltatások?
  Az új szolgáltatások díja benne foglaltatik az OnStar előfizetési díjban vagy az ingyenes kipróbálási időszakban. Nem kell külön fizetni az új szolgáltatásokért. Tanácsadónk keresztül szállást foglalni ugyanaz, mintha a booking.com alkalmazással tenné.
 • A szolgáltatások minden EU-s országban elérhetők?
  Az új szolgáltatások minden olyan OnStar országban elérhetők, ahol már vannak OnStar-szolgáltatások.
* A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk. Az Opel az ésszerűség határain belül erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a honlapon található adatok pontosak és naprakészek legyenek, de nem vállal felelősséget a honlapon található információk esetleges pontatlanságából eredő veszteségek illetve kártérítési igények kapcsán. Az oldalon található információk pontatlanságát okozhatja például a termékek specifikációinak, az opcionális kiegészítőknek (stb.) az időszakos megváltozása. A bemutatott vagy leírt termékek közül némelyek csak bizonyos országokban kaphatók, vagy csak felár megfizetése mellett. Az Opel fenntartja a termékspecifikációk tetszőleges időpontban történő megváltoztatásának jogát. Az Ön országában érvényben lévő termékspecifikációkról Opel Márkakereskedőjénél tájékozódhat.
Ugrás az oldal tetejére