loading

Hogyan élvezheti tovább az Onstart?

Ha nem fizet elő, elveszíti az OnStar1,2 minden előnyét. De ne aggódjon: könnyen megrendelheti az OnStar-szolgáltatások³ folytatását. Két lehetősége van:

1. lehetőség: Lépjen be az OnStar-portálra hozzáférési adataival, és válassza ki az "OnStar-csomagok" menüpontot az OnStar szolgáltatási csomag megvásárlásához. Fizessen elő most az OnStar-portál útján! Link az OnStar-portálra.

2. lehetőség: Nyomja meg a kék Szolgáltatás gombot autójában, és beszéljen egy OnStar-tanácsadóval. Segítenek megrendelni az OnStar-szolgáltatások meghosszabbítását.

Ha havi előfizetést választ, az OnStar díja havonta 3 100 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t). Az éves előfizetés kedvező árú, mindössze 31 000 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t).3


1 Ha a kipróbálási időszak után nem vásárol OnStar-előfizetést, nem fogja tudni többé használni az OnStar-szolgáltatásokat, és nem fér hozzá az OnStar-funkciókhoz a myOpel-alkalmazásban. Aktív OnStar-előfizetés nélkül is megkapja azonban további négy évig a havi járműdiagnosztikai e-mailt, ha nem iratkozott le róla.


2 Az OnStar-szolgáltatásokat aktiválni kell, használatukhoz mobilhálózati és GPS lefedettség, illetve elérhetőség szükséges. Díjköteles az ingyenes kipróbálási időszakot követően. Az OnStar-előfizetési csomagok eltérhetnek az ingyenes próbacsomag szolgáltatásaitól. Előfordulhat, hogy néhány funkció nem áll rendelkezésre bizonyos modellekhez vagy felszereltségi szintekhez. A szerződési feltételek érvényesek.

3 Ha autójára még nem járt le az Opel útmenti segélyszolgálat szolgáltatási időtartama, az OnStar ingyenes útmenti segélyszolgálatot biztosít. Ha autójára már lejárt az Opel útmenti segélyszolgálat szolgáltatási időtartama, az Opel Assistance díjat számolhat fel a szolgáltatásáért.

* A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk. Az Opel az ésszerűség határain belül erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a honlapon található adatok pontosak és naprakészek legyenek, de nem vállal felelősséget a honlapon található információk esetleges pontatlanságából eredő veszteségek illetve kártérítési igények kapcsán. Az oldalon található információk pontatlanságát okozhatja például a termékek specifikációinak, az opcionális kiegészítőknek (stb.) az időszakos megváltozása. A bemutatott vagy leírt termékek közül némelyek csak bizonyos országokban kaphatók, vagy csak felár megfizetése mellett. Az Opel fenntartja a termékspecifikációk tetszőleges időpontban történő megváltoztatásának jogát. Az Ön országában érvényben lévő termékspecifikációkról Opel Márkakereskedőjénél tájékozódhat.
Ugrás az oldal tetejére