loading

1992 - cégalapítás

1993 - beruházás

1994
 - az első teljes működési évValójában 1993 novemberben nyitotta ki kapuit az Autotrend kft, de 94-es évet tekintjük igazi indulásnak.
Talán sokan emlékeznek a kertváros Retek utcai építkezésre egy kukoricaföldön, egy kátyús rossz minőségű aszfaltos út mentén. A környéken elsőként próbálkoztunk egy márkakereskedés működtetésével, és közben elszaladt 29 év.


Az első sikeres év után következtek a központi megszorítások, amelyek az alig nyiladozó kereskedésünket majdnem romba döntötték. Kitartó, becsületes munkával, sok-sok más céghez hasonlóan, lassan lépegettünk előre. A főépület többszöri bővítését /átadó, raktár, szerviz/ követte a lakatos-fényező műhely megépítése, használtautó kereskedésünket átköltöztettük a kertvárosi körforgalom mellé, majd jó pár évvel később elkészült a Daewoo, a jelenlegi Chevrolet épülete. 2007 évvégi átadással nagyszabású beruházásba kezdtünk, melynek keretében felújítottuk és megnöveltük a régi Opel szalont, közös légtérbe költöztettük az Opelt a Chevrolettel, valamint a Chevrolet épületébe harmadik márkaként bekerült a FIAT.


10 000 nm-es ingatlanon, 2500 nm fedett területen, közel 50 környékbeli dolgozónak biztosítunk megélhetést. Érdemes megemlíteni, hogy a dolgozóink fele szinte a kezdetek óta a cégnél dolgozik.
Tevékenységünk kiterjed mindenre, ami az autókereskedelemmel és javítással kapcsolatos, de erről részletesebben a "SZOLGÁLTATÁSOK" menüpontban olvashat.


Üzletpolitikánk a biztonságra, az ügyfeleink korrekt kiszolgálására, dolgozóink megélhetésének biztosítására, és a hosszútávú működésre épül. 

Ugrás az oldal tetejére